Aanmelden

Wil je meerijden, meewerken? Kinderen helpen om verloren zelfvertrouwen terug te krijgen? We kunnen goede mensen altijd gebruiken.

Zo zijn we bezig om een supportgroep op te zetten. Mensen die ons willen helpen om ons werk bekend te maken en die ons daarnaast ondersteunen bij promotie, fundraising en op evenementen. Vrijwilligers. Je moet tijd hebben, eigen vervoer en je willen inzetten. Soms vragen we je om je eigen afspraak te verzetten om ons te helpen. Leeftijd, huidskleur, m/v, vervoersmiddel onbelangrijk. Als je je maar inzet voor het doel van de stichting, het zelfvertrouwen van beschadigde kinderen herstellen. Je moet bereid zijn een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Daarnaast zoeken we BIKERS. Echte old school mensen die net als wij, kinderen willen en kunnen begeleiden als Bikerbuddy. Je word een vriend, een vaste rots in de branding van een kind. Een biker die onbeperkte vriendschap geeft. Die klaarstaat als het kind bang is en bereid is om soms op rare tijden naar het kind te gaan omdat juist op dat moment je steun nodig is. Je gaat mee naar rechtszaken, ondersteunt de kinderen die we helpen en je bent bereid om zelf een kind als Buddy te krijgen. Je hebt een motor of trike nodig en de echte biker mentaliteit. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Je moet bereid zijn een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en beschikbaar zijn als je nodig bent. Meerijden bij rides voor onze kids, aanwezig op evenementen, soms je eigen afspraken een keer opzij zetten omdat het kind voor gaat. Je promoot United Bikers Against Abuse Europe waar je kunt en als Biker sta je klaar voor elkaar waar en wanneer nodig.

Lijk het je wat? Support of member worden? Actief echt iets doen voor beschadigde kinderen?

 

Aanmelden kan hier  of Mail ons!