Over ons

 

Missie:

United Bikers Against Abuse Europe (U.B.A.A.) bestaat uit een groep verenigde motorrijders en trikers opgericht door
handje met ringenonze founder J.Jong. Deze motorrijders/trikers werken samen met de bedoeling een veiliger omgeving te creëren voor misbruikte/mishandelde kinderen. De motorrijders/trikers helpen misbruikte en mishandelde kinderen om geen angst meer te hebben voor de wereld waarin zij leven. Dit wordt bereikt door ze te koppelen aan een biker als buddy en ze onbeperkte vriendschap te bieden, 24x7x365.  

Iedere vrijwilliger heeft een recente V.O.G., worden getraind en zijn ervaren. Deze bikers zijn verbonden door de onverzettelijke wil om deze kinderen te ondersteunen door ze te betrekken bij de verenigde organisatie. Er wordt nauw samengewerkt met landelijke hulporganisaties en instanties die ook als doel hebben om kinderen te beschermen. 

De aanwezigheid van de motorrijders is een duidelijk aanwezige boodschap naar een ieder die betrokken is bij misbruik of mishandeling van een kind. Hierdoor wordt zichtbaar dat het kind deel uitmaakt van onze verenigde Biker organisatie. De aangesloten motorrijders/trikers zijn volledig bereid om onvoorwaardelijke vriendschap, fysieke en morele steun te geven door de kinderen te helpen met onze aanwezigheid.  

Ieder in onze verenigde organisatie staat klaar om  kinderen te beschermen tegen verder misbruik of mishandeling.

United Bikers Against Abuse Europe zoekt geen confrontatie met (vermeende) daders en veroordeelt intimidatie en het gebruik van geweld tegen ieder persoon. Maar als onverhoopt blijkt dat de bikers de enige hindernis zijn die misbruik van of geweld tegen een kind kunnen stoppen, dan is ieder van ons volledig bereid te doen wat nodig is.

 

Makkelijk?
Het lijkt zo eenvoudig. Kinderen helpen. Ieder weet de meest verschrikkelijke straffen voor een dader te bedenken. Maar manieren om hulp aan de slachtoffers te geven, daar zijn er niet veel van. Praten, psychologen, therapie. De dader krijgt zijn straf. En dan moet het slachtoffer "het loslaten". En verder gaan met leven. Verder gaan met de herinnering aan die afschuwelijke periode van mishandeling. Vaak binnen het gezin. Want mishandeling en misbruik worden vaak gepleegd door iemand die juist vertrouwd zou moeten zijn. De enge man in de bosjes bestaat, maar is maar een heel klein deel van de misbruikers of mishandelaars.

Je moet wel wat in huis hebben om bikerbuddy van een kind te zijn. Je moet, zoals we vaak horen, er tegen kunnen. Je moet kunnen luisteren naar een kind. Je moet op de vreemdste tijden bereid zijn om naar dat kind toe te gaan als het bang is. Niet dat dit altijd bij nacht en ontij gebeurt, maar het komt voor. Je moet erin geloven dat jij, als biker/ster of triker het verschil kunt maken. Dat staal, chroom en leer het verschil maken. Je vindt United Bikers Against Abuse in Nederland en België. Hulpverlening vanuit een onverwachte hoek. Professioneel en effectief.

We hebben geen betaald personeel, geen panden (geen huur, energie en dergelijke) Alle inkomsten worden gebruikt om het doel, het versterken van zelfvertrouwen van misbruikte en mishandelde kinderen, te herstellen waar mogelijk.

Doelstelling:

United Bikers Against Abuse Europe (U.B.A.A.) bestaat uit een groep verenigde motorrijders. Deze motorrijders werken samen met bestaande jeugd hulporganisaties om samen een veiliger omgeving te creëren voor misbruikte/mishandelde kinderen. U.B.A.A. helpt misbruikte en mishandelde kinderen om verloren zelfvertrouwen te herstellen en om niet meer bang te zijn voor de wereld waarin zij leven. Dit doet U.B.A.A. door ze te koppelen aan een Biker als buddy en ze onbeperkte vriendschap te bieden, 24x7x365. De motorrijders van U.B.A.A. hebben allen een V.O.G., zijn getraind en ervaren. De bikers van U.B.A.A. zijn verbonden door de onverzettelijke wil om deze kinderen te ondersteunen door ze te betrekken bij de verenigde organisatie. U.B.A.A. werkt samen met hulporganisaties en instanties die, net als U.B.A.A., als doel hebben om kinderen te beschermen. De aanwezigheid van U.B.A.A. bikers is een duidelijk zichtbare boodschap naar een ieder die betrokken is bij misbruik of mishandeling van een kind. Bikers van U.B.A.A. zijn volledig bereid om onvoorwaardelijke vriendschap, fysieke en morele steun te geven door de kinderen te helpen met onze aanwezigheid. De bikers van U.B.A.A. zoeken geen confrontatie met (vermeende) daders en veroordelen intimidatie en het gebruik van geweld tegen ieder persoon. Maar als onverhoopt blijkt dat wij de enige hindernis zijn die misbruik van- of geweld tegen een kind kan stoppen, dan is ieder van ons volledig bereid te doen wat nodig is.

 

Wilt u weten:

- wie we zijn, - hoe wij werken,

- hoe wij kinderen helpen,

- hoe u als vrijwilliger kunt ondersteunen?

- hoe u als donateur ons kunt ondersteunen?

Neem dan contact op: 

 


 

Nederland
Kogerlaan 69-2
1741 DP Schagen
Tel: 06 51164986
Email: info@ubaa.eu
 

Rek. ING NL 39 ING 0006 9904 96

 
 

 

 

Aanmelden kan via onze contactpagina. Vragen?  Ook daar is onze contactpagina erg gemakkelijk voor.